Mette Cheng Munthe-Kaas  


Mette Cheng Munthe-Kaas er en Emmy-nominert og prisbelønt produsent, interaktiv produsent og klipper av feature dokumentarfilmer. Hun startet sin karriere som klipper og har gjort det de siste 20 årene. I 2014 grunnla hun sitt eget produksjonsselskap, Ten Thousand Images AS, med base i Norge. Gjennom TTI har hun produsert og klippet den prisbelønte dokumentaren ”No Word for Worry” (2014), og har siden produsert bl.a. ”Nowhere to Hide”(2016) som er kritikerrost og vunnet over 20 internasjonale priser inkludert førstepremien på IDFA og Amanda for beste Dokumentar.

Magnus Skatvold
 
 

Magnus

Magnus Skatvold er grunnlegger og partner i det Trondheimsbaserte filmselskapet Spætt Film, hvor han til daglig jobber som regissør. Etter flere år med med reklame og oppdragsfilm fokuser Magnus i dag på regi og klipp av dokumentarfilm. I 2018 debuterte han med arkivbaserte  "Trondheimsreisen", en kinosuksess med 35000 solgte billetter. Magnus står også bak hybrid-dokumentaren "Livet av Havnes" og dokumentaren "Blue Code of Silence", der han har fått innpass hos en korrupt politivarsler i NYPD, filmen hadde premiere på BIFF og DOC:NYC høsten 2020. 


Åse Svenheim Drivenes 

Åse 
Åse Svenheim Drivenes (f. 1977, Tromsø) er en norsk dokumentarfilmregissør. Hun har laget de prisbelønte filmene; Maiko – Dancing Child (2015) og I am Kuba (2014). Hun mottok et to-årig kunstnerstipend fra Norsk Kulturråd i 2015. Åse har 10 års erfaring fra norsk filmbransje etter debutfilmen Vår mann i Kirkenes (2010) som premierte på Tromsø Internasjonale Filmfestival. Åse har utdannelse fra Universitetet i Bergen og har en B.A i Media Production fra The University of Sunderland, hun var inntil nylig lærer for dokumentarregi ved Den norske filmskolen i Lillehammer.

Robert Reinlund 

Bilde RobertReinlund
Robert Reinlund har over 20 års erfaring som fotograf, redigerer og regissør i Norge i forskjellige produksjonsselskaper. Siden 2003 har han jobbet i TV2. I perioden 2004 - 2009 i dokumentarredaksjonen «Dokument 2», der han vant «Gullruten» 3 ganger, «Den store journalistprisen» (for Sultbløffen, 2009) og flere ganger nominert til Prix Europa. Sammen med Frode Grytten fulgte han industristedet Odda over 5 år til dokumentaren «Skål Odda». I september 2017 hadde han regi på Esperanza Spaldings «Exposure» konsept, en 77 timers live fjernsynsproduksjon fra Hollywood med over 3 millioner seere. Robert Reinlund har fjernsynsproduksjon utdanning fra UiB og Høgskolen i Volda.

Rune Tellefsen

Bilde RuneTellefsen
Rune Tellefsen jobber som Konsulent kompetanse og partnerskap i Norsk filminstitutt, og har ansvar for prosjekter innenfor kompetanseutvikling med nasjonale og internasjonale partnere på filmfeltet. Han har over 20 års erfaring fra filmbransjen og har tidligere vært fagleder for NFI:LAB, programansvarlig og produsent for Barnefilmfestivalen i Kristiansand, innholdssjef i Norgesfilm, konsulent ved Kristiansand kino, styreleder for Cinematek, styreleder i filmklubb og mange års styrearbeid i Norsk filmklubbforbund og i tillegg vært filmanmelder/skribent.